Populaarsed postitused

reede, 23. jaanuar 2015

Rukkijahust pannkoogid

Sellest retseptist saab teha nii soolaseid kui magusaid ülepannikooke. Täidisega ja ilma.

Kuna plaanis on varsti ka üks leib valmis küpsetada, siis ostsin täistera-rukkijahu. Ei lähe see jahu kuidagi peast välja ja tahtsin proovida kuidas tulevad sellest pannkoogid. Guugeldades leidsin, et saab sellest teha küll :D

Vaja läks :

300 ml piima
30 g nisujahu
60 g (täistera) rukkijahu
2 muna
0,5- 1 tl soola

Magusate puhul siis:

2 tl suhkurt
vanillisuhkurt

praadimiseks õli

Soolase täidise jaoks

Juustu
Sinki
Hakkliha
Või midagi muud meelepärast

Magusa täidise jaoks

Maasikaid
Vaarikaid
Vahukoort
Või midagi muud meelepärast

Valmistamine:

Taina jaoks sega piim, nisujahu, rukkijahu, munad sool oma vahel tainaks ja küpseta ülepannikoogid.
Sellest kogusest sain 5 tk. Kui rohkem soovi siis kahekordista kõigi ainete kogust.
Kui pannkoogid valmis siis täidis sisse ja keera rulli või voldi kokku :)

Välja tulid mul sellised:



Maitsvaid suutäisi! ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar