Populaarsed postitused

pühapäev, 18. jaanuar 2015

Pudrusai

Midagi põnevat hommikulauale ;)

Vaja läks:

250 g helbeputru ( nt tatra-, kaera-, mitmevilja-, odraputru)
(tegin pudru - 200 ml piima 50 g helbeid )
25 g pärmi
0,5 tl soola
2 sl mett
2 sp õli
4,5-5 dl jahu (270-300 g )

Pudenda pärm toasooja pudru hulka. Lisa sool, mesi, õli ja klopi segamini. Lisa jahu ja sõtku. Lase soojas kerkida kahekordseks. Sõtku uuesti läbi ja vooli sellest piklik päts. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja lase veel 10-15 minutit kerkida. Küpseta 180-200 kraadi juures 20-30 minutit.

Ahjust võetuna võid üle määrida võiga ;)

Välja tuli selline:


Maitsvaid suutäisi! ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar